Externe Links

VoorWeinigCovid maakt zelf informatiemateriaal, maar er bestaat uiteraard ook al ontzettend veel hele goede informatie. Van laagdrempelig informatief, tot zwaar wetenschappelijk, het is er allemaal en we hebben er allemaal toegang toe. De een wil alleen even snel wat eenvoudige informatie over de basis, de ander vind alles zo interessant dat het niet wetenschappelijk genoeg kan. 

Op deze website proberen we van alle informatie en alle niveaus een mooie selectie te verzamelen, zodat iedereen hier kan vinden wat hij of zij zoekt. De website wordt stukje bij beetje aangevuld met nieuwe informatie, dus blijf de site in de gaten houden of er iets bij zit dat je graag wilt bekijken. 

Heb je tips voor mooie content die volgens jou op deze website niet mag ontbreken? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactformulier. Voordat wij informatie op de website plaatsen, zullen we eerst door experts laten controleren of het correcte en betrouwbare content is. Niemand zit tenslotte te wachten op desinformatie.

Je kunt via het menu Externe Links naar de verschillende pagina’s met interessante content.

Contactformulier